Verschillende manieren om je PIECE OF ME sjaal te dragen

Draag je favoriete sjaal op deze verschillende manieren!

We krijgen regelmatig de vraag op welke manieren je een PIECE OF ME sjaal het beste kunt dragen. Het leek ons dan ook de moeite waard om jullie via deze blog haarfijn uit te leggen op welke manieren je je favoriete accessoire kunt dragen!

How to wear your PIECE OF ME

De sjaals van PIECE OF ME kun je op diverse manieren dragen; Als pareo, omslagdoek èn … (how surprising) als sjaal! Zo kun je je PIECE OF ME zowel tijdens alle weersomstandigheden (hete zomerdagen, op vakantie, maar ook op de dagen dat de weergoden ons wat minder gegund zijn perfect combineren) bij je dragen.

Manieren om je sjaal te combineren

Draag je sjaal bijvoorbeeld tijdens een bezoekje aan het strand als pareo, tijdens een frisse zomeravond als omslagdoek, naar een feestje of festival over een mooie Ibiza rok. Maar ook in combinatie met je favoriete jeans, op een leren jackje of op een elegant jurkje staan PIECE OF ME sjaals prachtig.

PIECE OF ME sjaal als eye-catcher

Draag je PIECE OF ME sjaal als finishing touch op je party-outfit.

Verschillende manieren om je PIECE OF ME sjaal te combineren.

Combineer je PIECE OF ME sjaal met een stoer leren jasje.

Draag je PIECE OF ME sjaal als pareo

Draag je PIECE OF ME sjaal als pareo naar het strand.

Gebruik je PIECE OF ME sjaal als omslagdoek

Gebruik je PIECE OF ME sjaal als omslagdoek op een frisse zomeravond.

 

Hoe draag jij jouw PIECE OF ME?

Heb jij nog een originele manier om een PIECE OF ME te dragen? Met welke items combineer jij je sjaal het liefste? Stuur ons je foto: de hipste, coolste, origineelste inzending wordt beloond met een PIECE OF ME waardecheque ter waarde van €25 te besteden op de webshop van PIECE OF ME. (De winnaar wordt op 25 augustus bekend gemaakt via onze Facebookpagina).

In ons volgende blog item vertellen we je meer over onze een van onze favoriete inspiratiebronnen: the magic island of Ibiza.


0 thoughts on “Verschillende manieren om je PIECE OF ME sjaal te dragen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

About me

I LOVE COCOONEN: Lang leve de winterslaap!

Afgelopen jaar september postte ik mijn laatste blog, met als voornemen wat vaker te bloggen: #missionfailed. Ik had behoefte aan tijd voor mezelf: cocoonen. Tijdens deze winterslaap heb ik niet stilgezeten en nieuwe unieke sjaals ontworpen.

Sjaals

Op zoek naar een uniek sinterklaascadeau?

Het heerlijck avondje is weer in aantocht De gourmetstellen worden tevoorschijn getoverd, de pepernoten liggen in overvloed in de schappen en je kunt niet om de chocoladeletters en banketstaven heen. Over een kleine drie weken Read more...