Afgelopen jaar september postte ik mijn laatste blog, met als voornemen wat vaker te bloggen: #missionfailed. Door de dagelijkse drukte (ik ontwerp sjaals naast mijn job als marketeer), kwam ik niet toe aan het bloggen voor PIECE OF ME.

Bizzy me

Diegenen die mij kennen weten dat ik een bezig bijtje ben dat niet graag stil zit. Mijn leraar had vroeger de metafoor ‘duracel konijn’ voor me en een vriendin vergeleek me met een Volkswagentje polo met een Porsche motor. #bizzyme

Eind 2019 heb ik na 7 jaar mijn baan opgezegd om aan een nieuw avontuur (ook als marketeer) aan de slag te gaan en startte ik daarnaast met Bulous Clothing, een online fashionstore waar we de leukste mode items zowel aan bedrijven als particulieren verkopen. De inkoop van de kleding, het vormgeven van de (online) winkel, het promoten en het opstarten van het bedrijf kostten flink wat tijd.

www.bulous.store
Deze heerlijke outfitjes shop je in de online store: www.bulous.store

Terug naar de basis

Maar ook privé heb ik niet stilgezeten. Ik vond het tijd om beter voor mezelf te zorgen en ben in 2019 meer gaan sporten bij Active PT in Weert en anders gaan eten.

Bewegen is belangrijk voor me omdat ik al sinds mijn geboorte Gilles de la Tourette heb (hierdoor heb ik veel last van spierspanningen en o.a.pijnlijke gewrichten). Door te bewegen (veel wandelen met mijn hond) en sporten maak ik mijn lijf en spieren sterker, en daardoor heb ik minder last van klachten.

Voeding is daarbij de benzine die de auto nodig heeft om te kunnen rijden. Tijd voor verandering dus > terug naar de basis. Dit resulteerde in een gewichtsverlies van zo’n 10 kilo en ik zit veel beter in mijn lichaam!

De tijd die ik nog over had, spendeerde ik met veel plezier aan fijne momenten met familie, vrienden en aan lekkere wandelingen met mijn lievelingsbeest: mijn chow chow Leah. Je snapt, dat het bloggen er een beetje bij in schoot.

Vooral in de wintermaanden merk ik dat ik het soms heerlijk vind om me, letterlijk en figuurlijk, even terug te trekken. Ik keer naar binnen. Zie het als een ‘winterslaap’. Even pas op de plaats, terug bij mezelf. Lekker cocoonen. Kaarsjes aan, favoriete serie op en afschakelen.

Image by Kai Fine Art

Social media pauze

Ik merkte dat ik het soms ook wel lekker vond om even niet zo ‘social active’ te zijn, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak, wat resulteerde in een soort van social media pauze.

Maar PIECE OF ME is en blijft mijn kindje. Ik begon mijn bedrijfje in december 2014, als hobby. Inmiddels 6 jaar verder ontwerp ik nog regelmatig met veel liefde unieke, karakteristieke sjaals waarmee vrouwen kunnen laten zien wie ze zijn. Uitgesproken en minder uitgesproken ontwerpen, voor ieder wat wils.

Tijdens mijn cocoondaagjes heb ik ook mijn naaimachine weer tevoorschijn gehaald en een aantal nieuwe ontwerpen gemaakt. So i hope you love them! Check hier de nieuwe collectie!

XX Stéph


0 thoughts on “I LOVE COCOONEN: Lang leve de winterslaap!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Sjaals

Op zoek naar een uniek sinterklaascadeau?

Het heerlijck avondje is weer in aantocht De gourmetstellen worden tevoorschijn getoverd, de pepernoten liggen in overvloed in de schappen en je kunt niet om de chocoladeletters en banketstaven heen. Over een kleine drie weken Read more...

Uncategorized

Verschillende manieren om je PIECE OF ME sjaal te dragen

We krijgen regelmatig de vraag op welke manieren je een PIECE OF ME sjaal het beste kunt dragen. Het leek ons dan ook de moeite waard om jullie via deze blog haarfijn uit te leggen Read more...