Het is weer even geleden sinds de laatste PIECE OF ME trend update… maar het voornemen is om weer wat regelmatiger te bloggen over al het leuks dat ik online voorbij heb zien komen! Mijn tips, voor jullie 🙂

In deze editie:

In deze blog onder andere de zodiac bracelets en de tooth tales van Maria Kooistra; de kettinkjes van Lulutipt en MV Jewelz; Store without a home – voor de gaafste woonaccessoires en aandacht voor fashion: Fioruci!

Jewellery

Ik postte laatst een foto op mijn persoonlijke instaprofiel en kreeg veel DM’s over waar ik al mijn kettinkjes en alles wat eraan hing vandaan had. Vandaar even een eerbetoon aan de creators van mijn laatste aanwinsten!

Mengelmoes van mijn necklace party. Van boven naar beneden:
1. Kralenchoker van Lulutipt
2. Gouden blokje van Just Franky
3. Initial coin van Vedder Vedder
4. Ketting met melktandje van mijn hond (daarover meer in deze blog)

Kralenchokers

Het kralen-choker op bovenstaande foto is gemaakt door Leonoor van Lulu tipt. Naast de superleuke kettinkjes die ze maakt post ze op haar Insta allerlei tips en leuke koopjes voor mooie prijsjes! En ook niet onaardig: je bestelling wordt met zoveel aandacht verpakt – echt een cadeautje om uit te pakken!

Het andere choker (wit) op onderstaande foto is ook handgemaakt en komt van MV Jewelz. Erg leuk: Marjan maakt op verzoek de leukste kettinkjes voor je in alle denkbare kleuren, met of zonder bedel.

Van boven naar beneden:
1. Wit kralen choker van MV Jewelz
2. Gouden blokje van Just Franky; gouden melkrandje door ‘t Edelsmidje in Weert en het roze bandje heb ik gemaakt (deze kun je binnenkort in de webshop van PIECE OF ME vinden)
3. Initial coin van Vedder Vedder
4. Ketting gekocht bij – en tandje gemaakt door ‘t Edelsmidje in Weert

Toeval of niet: beiden dames komen net zoals ik uit Weert 🙂

Een (melk)tandje als sieraad

Vorig jaar heb ik het het ‘melktandje’ van mijn hond laten verwerken in een gouden bedeltje. Dit heb ik bij mijn plaatselijke edelsmid laten doen (‘t Edelsmidje in Weert). Toen ik deze zomer ook het eerste melktandje van mijn petekindje kreeg, heb ik hetzelfde met dit tandje laten doen.

Ik kwam in mijn zoektocht naar inspiratie voor het maken van deze bedels op de webshop van Maria Kooistra terecht, en vond daar haar versie van het ‘gouden tandje’: de Tooth Tales.

Maria Kooistra Tooth Tales - gouden tandje.

Maria Kooistra – zodiac bracelets

De Tooth tales waren niet het enige waar ik heel hebberig van werd in de webshop van Maria Kooistra; nog geweldiger vind ik de Zodiac Bracelets. Via een calculator op haar website bereken je simpel wat je sterrenbeeld (zodiac) is; voor ieder sterrenbeeld is er een armband. De armbanden zijn gemaakt van 18 karaat goud (vermeil) en kun je optioneel laten ‘upgraden’ in je favoriete kleur. Bereken hier jouw zodiac!

Home

Helemaal verliefd ben ik op de items van Store Without a Home en Gekaapt.

Store without a home

Zij hebben een geweldig aanbod in o.a. lampen; kandelaars en andere woonaccessoires. Hieronder mijn favorieten.

Gekaapt Amsterdam

Een andere concept-store van dit kaliber is Gekaapt. Helaas ligt deze winkel bij mijn zusje in de straat in Amsterdam, en is het lastig de leuke collectie (waar je heel hebberig van wordt) te ontwijken. De leukste cadeautjes vind je hier gegarandeerd – denk aan geurkaarsen, sieradenhouders (handig en noodzakelijk gezien mijn laatste aankopen;) ) en kraamcadeau’s. Zeker een bezoekje waard dus. Gelukkig verkopen ze ook online:

Fashion

Ik kom dagelijks zo veel toffe kledingmerken tegen… Dit keer aandacht voor Fiorucci, Bulous en Ruveshop!

Fiorucci

Misschien ken je het merk Fiorucci nog van vroeger. Toen was het samen met o.a. Fornarina en Nolita één van mijn favoriete merken. Ik volg dit merk alweer een tijdje en ik vind het hèt voorbeeld van een merk dat met de tijd is meegegaan en zich heeft hervonden. @fiorucci

Bulous

Bulous.store is een nieuwe online shop (sinds juli 2019) met een supercollectie! Bulous selecteert de beste basics om je garderobe mee vorm te geven. Maar ook vind je er de leukste items om een draai aan je eigen stijl te geven. Ik heb zelf verschillende items van deze shop en ik moet zeggen dat de kwaliteit echt super is. Hou deze nieuwkomer in de gaten want er staat wekelijks nieuwe collectie online!

Ruveshop

@Ruveshop is een vooruitstrevend merk dat zichzelf als edgy en trendsetting positioneert. Hun doelgroep zijn o.a. vrouwen die zich durven te onderscheiden en dat zie je terug in de collectie!

Ken je dat, dat je soms iets voorbij ziet komen en je hart een sprongetje maakt van geluk. precies DAT had ik toen ik de sneakers van dit merk checkte. HOLY!

Ruveshop

Een kleine greep uit hun FANTASTISCHE collectie:Strawberry top and skirt Bulous.store
Top en skirt van Bulous (click to shop)

Hope you enjoyed!
X Stéph


0 thoughts on “Trend update – september 2019”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

bloggerstyle

Nu ook voor de leukste accessoires en fashion musthaves!

Misschien heb je het al voorbij zien komen op je tijdlijn; vanaf juni dit jaar shop je niet alleen handgemaakte, one of a kind sjaals bij via onze webshop, maar presenteren we je ook een Read more...

Fashion Selection by PIECE OF ME

PIECE OF ME Fashion – Selection: Musthave items waar je hebberig van wordt!

EARCRAFT: HEERLIJKE EARCANDY Geniaal: Het Nederlandse merk Earcraft is een merk dat ontstaan is vanuit de frustratie van twee vriendinnen die voorheen nooit de juiste sieraden konden vinden en naar aanleiding daarvan besloten hun eigen Read more...

Fashion Selection by PIECE OF ME

Trend alert – Jouw Fashionupdate met o.a: Gypsy & flosjes | The best bloggers

Het voorjaar laat helaas nog even op zich wachten.. Niet getreurd, de voorjaarscollectie is overal al volop verkrijgbaar! Ik selecteerde weer een aantal leuke musthaves en fashiontrends voor je! Combineer pastels met metallic In mijn Read more...